KnowBrainer Speech Recognition
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Show Numbers command
Topic Summary: Command Vs Dictate
Created On: 06/09/2021 11:20 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
 Show Numbers command   - Dudditz - 06/09/2021 11:20 PM  
 Show Numbers command   - Lunis Orcutt - 06/10/2021 11:18 AM  
 Show Numbers command   - Dudditz - 06/17/2021 06:35 AM  
 Show Numbers command   - Tiger Feet - 07/01/2021 05:24 AM  
Keyword
 06/09/2021 11:20 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Dudditz
New Member

Posts: 11
Joined: 06/09/2021

Hi,

Sometimes when I say "Show numbers" in order to use the relevant WSR command, instead of performing the command, I simply get the word 'show numbers' appearing in text on the screen.  Other times the command seems to work fine.  I can't work our why.  Any thoughts?

 



-------------------------

Kingsley Mudd

 06/10/2021 11:18 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Lunis Orcutt
Top-Tier Member

Posts: 39191
Joined: 10/01/2006

                    Welcome (See Mission Statement)

WSR is a dying technology that we suspect will be removed from the next full Windows release because Microsoft now owns Nuance (Dragon). WSR development was discontinued in 2006; other than a minor change to support the Windows 7/8/10 desktop interface.

In DPI 15.61 (Dragon Professional Individual), you can force a command by holding the {Ctrl} Key down. You might look to see if there is a similar option in WSR. However, if speech recognition plays an important role in your computer use, you should consider Dragon and if you are disabled, the KnowBrainer 2017 (w/2020 AI Commands) hands-free command utility is free. We only mentioned disabled because we don't typically see nondisabled end-users working with numbering technology.



-------------------------

Change "No" to "Know" w/KnowBrainer 2020
Trial Downloads
Dragon/Sales@KnowBrainer.com 
(615) 884-4558 ex 1

 06/17/2021 06:35 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Dudditz
New Member

Posts: 11
Joined: 06/09/2021

That's helpful, thanks.
Cheers :-)

-------------------------

Kingsley Mudd

 07/01/2021 05:24 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Tiger Feet
Top-Tier Member

Posts: 2168
Joined: 12/04/2009

Hi Kingsley,

This I believe is what we call a 'temporary blip.' When this happens, shut down Windows Speech Recognition and then restart it. You will find that ShowNumbers will be reinstated.

Cheers

-------------------------

Tiger Feet

| DPG 15.7.1 | KnowBrainer 2017 | Windows 10 Professional /64 Bit | Intel® Core™ i9 Ten-Core Processor i9-10900K (3.7GHz) 20MB Cache |  32GB RAM. | 250GB SAMSUNG 970 EVO PLUS M.2, PCIe NVMe SSD (up to 3500MB/R, 2300MB/W) Boot Drive | 1TB SAMSUNG 970 EVO PLUS M.2, PCIe NVMe SSD (up to 3500MB/R, 3300MB/W) Storage Drive | Sennheiser D10 USB Wireless Microphone

KnowBrainer Speech Recognition » Microsoft Windows Speech Recognition » Show Numbers command

Statistics
32106 users are registered to the KnowBrainer Speech Recognition forum.
There are currently 1 users logged in.
The most users ever online was 12124 on 09/09/2020 at 04:59 AM.
There are currently 517 guests browsing this forum, which makes a total of 518 users using this forum.

FuseTalk Standard Edition v4.0 - © 1999-2021 FuseTalk™ Inc. All rights reserved.