KnowBrainer Speech Recognition
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: How do I automatically close the Python Message Window that happens on start up?
Topic Summary:
Created On: 02/27/2022 11:07 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
 02/27/2022 11:07 AM
User is offline View Users Profile Print this message


ajwwong
Junior Member

Posts: 35
Joined: 01/19/2009

Quick question. I am using the Vocola program in order to implement the excellent Click by Voice add-on for Microsoft Edge. As part of the installation process, I also installed Python. Now, every time that I start my computer, I get the following "Messages from Python" box. While it is not too much of a hassle to say "Close Window" and close the window, it seems to happen every single time I start up. I would like to not have to do this. Is there a way of making this MessageBox disappear? I have linked the following video to show more directly what I mean. Thank you very much for all your help! It is very much appreciated. 

 

https://www.loom.com/share/527c3f47449e47d1aee27b2cf1761f4d



-------------------------

Lenovo ThinkPad Extreme X1 (i7 with 32 GB RAM) | DPI 15.61 | SP Pro 7



 02/27/2022 09:20 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
dilligence
Top-Tier Member

Posts: 1526
Joined: 08/16/2010

Albert,

 

If you like you can have basic ClickByVoice functionality with simple DVC commands, without the need to install Vocola or Python.

 

These are the commands I use myself all the time (attached). I have made them application-specific to Edge, but you can make them available to other browsers as well:

 

 

Note that upon importing you should use the drop-down menu for xml, instead of dat:
Also note that the 1to1000 list, used in the first command, may have a negative impact on Dragon® performance on some systems. If that happens it's better to use the 1to500 list (I use numbers above 500 for Facebook only).


CBV Edge.xml
CBV Edge.xml  (105 KB)



-------------------------

https://speechproductivity.eu


Turbocharge your Dragon® productivity with 40 Power Addons



 02/27/2022 11:12 PM
User is offline View Users Profile Print this message


ajwwong
Junior Member

Posts: 35
Joined: 01/19/2009

Thank you so much for this super-detailed, thoughtful reply ! It is very much appreciated. Your work and contributions are invaluable to me. Truly, truly. Thank you.



-------------------------

Lenovo ThinkPad Extreme X1 (i7 with 32 GB RAM) | DPI 15.61 | SP Pro 7

 02/28/2022 02:16 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Lunis Orcutt
Top-Tier Member

Posts: 39832
Joined: 10/01/2006

KnowBrainer 2020 includes ClickbyVoice commands on steroids. For example, if you wanted to click into this forum's Reply field you could say something like Click 2 7 but you can also combine commands by saying something like Click 2 7 <This is what I think etc.>. The KnowBrainer command collection also includes support for pull down arrows and checkboxes.



-------------------------

Change "No" to "Know" w/KnowBrainer 2020
Trial Downloads
Dragon/Sales@KnowBrainer.com 
(615) 884-4558 ex 1

 03/01/2022 01:58 AM
User is offline View Users Profile Print this message


ajwwong
Junior Member

Posts: 35
Joined: 01/19/2009

Lunis and mdl –Thank you so much for your excellent suggestions! I appreciate your dedication and hard work for this community. Those both sound like great ideas that I will deftly check out. All the best, Albert 



-------------------------

Lenovo ThinkPad Extreme X1 (i7 with 32 GB RAM) | DPI 15.61 | SP Pro 7



 02/28/2022 09:04 PM
User is offline View Users Profile Print this message


mdl
Top-Tier Member

Posts: 906
Joined: 04/18/2009

if there's any output from Vocola, including bad commands, there will be output to that window and it will pop up/open again.
might be easier to move it somewhere offscreen or the like
perhaps a AutoHotkey script to both start Dragon and move the window?
 03/03/2022 07:24 PM
User is offline View Users Profile Print this message


G.J. Premo
Top-Tier Member

Posts: 826
Joined: 05/12/2007

Get Buzof at https://basta.com/
That is what I use.



 03/03/2022 09:32 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
dilligence
Top-Tier Member

Posts: 1526
Joined: 08/16/2010

Gilbert, this tool wouldn't happen to work with UAC prompt, would it?



-------------------------

https://speechproductivity.eu


Turbocharge your Dragon® productivity with 40 Power Addons

 03/25/2022 06:54 PM
User is offline View Users Profile Print this message


G.J. Premo
Top-Tier Member

Posts: 826
Joined: 05/12/2007

Soory for the late reply, haven't visted the forum laterly.

I don't know if Buzof works with the UAC promp.  I don't get that prompt.

You can get a trial version and see, before buying Buzof.

I found Buzof to work with almost all prompts.   

 

 

Statistics
32305 users are registered to the KnowBrainer Speech Recognition forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 12124 on 09/09/2020 at 04:59 AM.
There are currently 451 guests browsing this forum, which makes a total of 451 users using this forum.

FuseTalk Standard Edition v4.0 - © 1999-2022 FuseTalk™ Inc. All rights reserved.