KnowBrainer Speech Recognition
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Turn off Script for Duplicate Testing
Topic Summary:
Created On: 09/19/2021 04:04 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
 Turn off Script for Duplicate Testing   - Robert Snow - 09/19/2021 04:04 PM  
 Turn off Script for Duplicate Testing   - Lunis Orcutt - 09/19/2021 06:42 PM  
 Turn off Script for Duplicate Testing   - Robert Snow - 09/19/2021 07:35 PM  
 Turn off Script for Duplicate Testing   - Mav - 09/20/2021 02:53 AM  
 Turn off Script for Duplicate Testing   - Robert Snow - 09/20/2021 01:24 PM  
Keyword
 09/19/2021 04:04 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Robert Snow
Senior Member

Posts: 122
Joined: 04/18/2017

When in Dragon Bar-Tools-Command Browser is there a way to turn off a Script for testing.  Also what effect does Object: (General) Proc: Main have in a script.

Bob



-------------------------

Robert Snow
Germantown, WI



 09/19/2021 06:42 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Lunis Orcutt
Top-Tier Member

Posts: 39368
Joined: 10/01/2006

If you're talking about a personal command, you can temporarily rename it. We typically use the opposite approach by testing new macros with a temporary name like Test or Test Test. If the desired results are obtained, we rename the command to something we will hopefully remember. 



-------------------------

Change "No" to "Know" w/KnowBrainer 2020
Trial Downloads
Dragon/Sales@KnowBrainer.com 
(615) 884-4558 ex 1



 09/19/2021 07:35 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Robert Snow
Senior Member

Posts: 122
Joined: 04/18/2017

Thanks Lunis.  What effect does Object: (General) Proc: Main have in a script. This only appears in one Script. When compared to another script with the same code one has the above, Proc: Main, the other does not.



-------------------------

Robert Snow
Germantown, WI

 09/20/2021 02:53 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Mav
Top-Tier Member

Posts: 440
Joined: 10/02/2008

Which script are you referring to exactly?

 09/20/2021 01:24 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Robert Snow
Senior Member

Posts: 122
Joined: 04/18/2017

>>When in Dragon Bar-Tools-Command Browser is there a way to turn off a Script for testing. <<

 

This is a working script. At times I may want to make a slight change and test. I know I can duplicateand chage the name. I just was hopping for a simple click that might be in the system. If you dont ask,you never know.

 

Cannon Mark-IV
OneNote:
Open OneNote Mark-IV Section
OneNote
Global
Advanced Scripting
Object: (General) Proc: Main

 

Sub Main
    AppBringUp "onenote:///X:\!MS\!OneNote\Photo\Mark-IV.one#Canon%20EOS%205D%20Mark%20IV┬žion-id={CDB31D56-3CCE-4C47-BAD7-5AFBF37C0126}&page-id={21192006-974B-4D53-9266-9209DFC8ABEB}&end"
End Sub

I'm using Command Browser since it does not appear when I go into Manage Custom Command.
It might sdave something to do with the Object-Proc.

Bob
PS How do you get this thing out of second gear! Like, getting bold to work for things
 like, see above, Command Browser? And page breaks.


-------------------------

Robert Snow
Germantown, WI



Statistics
32177 users are registered to the KnowBrainer Speech Recognition forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 12124 on 09/09/2020 at 04:59 AM.
There are currently 234 guests browsing this forum, which makes a total of 234 users using this forum.

FuseTalk Standard Edition v4.0 - © 1999-2021 FuseTalk™ Inc. All rights reserved.